Psykoanalytiker
Morten Ditlevsen
Psykoanalytiker
Morten Ditlevsen

Ocd-behandling i København

Hvad er ocd?

Obsessive compulsive disorder, også kaldet tvangsneurose, er en lidelse, hvor man er belastet af tvangstanker og tvangshandlinger.

Tvangstanker kan være alle mulige tanker, og det føles ubehageligt, og giver måske angst, at man ikke kan blive fri for tankerne. Det kan måske være tanker om, at man kan gøre skade på sig selv eller på andre, eller det kan være tanker om, at der er bakterier og smitte på det, man rører ved.

Tvangshandlinger er bestemte ritualer, som man ikke kan lade være med at gøre, fordi man får angst, hvis ikke man gør dem. Det kan måske være at man skal undersøge sit tøj, det kan være at man skal undersøge om døren er låst, det kan være at man skal røre ved bestemte genstande, eller det kan være at man skal vaske hænder mange gange.

Der er en grund til, at man har tvangstanker og at man gør tvangshandlinger, men livet behøver ikke at være sådan, og psykoanalytisk behandling er relevant, hvis du vil være fri for dine tvangstanker og tvangshandlinger.

Få en gratis og uforpligtende samtale om ocd-behandling

Ønsker du at vide mere om ocd-behandling er du velkommen til at kontakte mig på telefon 31 66 63 39 eller mail morten@psykoanalytiker.dk.

Ocd-behandling i Købehavn